Silane Guard – Японско Течно Стъкло за Защита на Автомобили

-69%

Silane Guard – Японско Течно Стъкло за Защита на Автомобили

39.90 лв.

Категория:
  • Описание
  • Обща информация
  • Отзиви (0)

Описание

   Silane Guard от Willson е иновативно течно покритие от стъкло, създадено във водещи лаборатории в Япония преди около една година. Продуктът вече си е спечелил пазарно лидерство в повечето азиатски страни и сега е достъпен за клиенти в България.
Защо може би се нуждаете от Silane Guard?
Ако сте собственик на автомобил, има много малки неприятности, които могат да направят колата ви да изглежда по-зле и това да ви разстрои:
– малки драскотини по колата;
– напукана боя от слънце, дъжд или сняг;
– избеляла боя;
– неравна повърхност и много други;
Можете да решите всички тези проблеми и да предпазите колата си от щети и агресивни фактори на околната среда чрез течния стъклен щит, предлаган от марката Willson.

Този продукт може да ви помогне да покриете колата си с покритие като професионалист без допълнителни разходи!
Три патента, две години лабораторни тестове и изпитания и множество впечатляващи снимки на щастливи собственици на автомобили преди и след от цял свят – това е, което трябва да знаете за покритието за кола от течно стъкло.
Няколко факта за Willson Silane Guard:
– Възстановяване на цветовете – 92% според инструменталните тестове;
– Елиминиране на малки пукнатини и драскотини – 87% според инструменталните тестове;
– Блестяща повърхност – 98%;
– Една опаковка е достатъчна за 2-3 слоя или 2-3 средни на размер превозни средства;
– Щитът е с продължителност до 1 година или до 40 измивания на автомобила;
Можете да прочетете десетки отзиви и коментари от форуми от доволни клиенти и да научите за техния опит с този продукт. Ако ви е писнало от несъвършенствата по купето на автомобила ви и искате да предотвратите проблемите си в бъдеще – един пакет от това покритие може да ви помогне да избегнете големи разходи по-късно. Формулата е безопасна за всички видове автомобилни бои, продуктът е лесен за употреба и може да бъде поръчан онлайн. В Amazon, eBay и AliExpress има голям шанс да закупите фалшифициран продукт или да платите прекалено много.

Как работи? Резултатите от използването на течното стъкло Willson Silane Guard
Редица инструментални тестове, проведени от производителя, заедно с опита на клиентите, показват, че Silane Guard има няколко ключови предимства, които го отличават от конкурентите.
Благодарение на патентованата си формула той създава водоотблъскващо блестящо покритие върху корпуса на автомобила. Не е необходимо да се използват професионални услуги: всеки може да го прилага с помощта на специална кърпа и чифт ръкавици за еднократна употреба (включени в оригиналната опаковка).
Съдържанието на една опаковка е достатъчно за 3-слойно покритие на средно голяма кола за максимална защита от дъждове, снеговалежи и агресивни вещества за пътно размразяване.
Благодарение на своята уникална молекулярна структура Silane Guard може да натрупва слой, защитаващ от мръсотия, за да намали честотата на услугите по почистване на автомобили. Когато е мръсен, автомобилът ви може да се почиства по-бързо и по-лесно с минимални или без почистващи препарати. Покритието перфектно запълва микро пукнатините. То помага за предпазването на автомобила от корозия по време на дълги зими.
Емайлът се състои от скорощно разработени полимери с устойчивост на температури и повреди. Можете да използвате лака, за да предпазите повърхността от износване, UV лъчи, надрасквания и дори киселинни валежи.
Дайте на вашето превозно средство свеж восъчен външен вид до 1 година! Това може да се направи за нула време и с минимални финансови разходи. Благодарение на достъпната цена и изключително лесното нанасяне, този продукт е чудесен за всички автомобилни ентусиасти. Ако искате да научите как да прилагате Silane Guard, прочетете инструкциите на опаковката. Няколко прости стъпки ще ви помогнат да използвате лаковото покритие в собствения си гараж. Не се колебайте, купете си сега и опитайте висококачествения комплект автомобилни покрития, създаден от известен японски производител.

Как да нанасяте Silane Guard? Професионален автомобилен съвет
За да научите как да прилагате правилно Willson Silane Guard, можете да използвате инструкциите на опаковката или да ги прочетете по-долу.
Как да използвате течното стъкло правилно?
1. Продуктът трябва да се нанася върху чиста и суха повърхност.
2. Равномерно нанасяйте течното стъкло върху частта от купето на автомобила. Използвайте кърпата, за да го разнесете равномерно и да добавите блестящ блясък.
3. Повторете за всички части на тялото на автомобила. Не използвайте върху стъклени повърхности и огледала.
Можете да използвате продукта в гаража, на открито или във всеки сервизен център, но се уверете, че температурата е над нулата.

Размер Модел Лумени Ватове и лумени
H1, H3, H4, H7, H11 C6 6000K 72W за комплекта /по 36W на крушка/ 7600 лумена
H4, H7 C6F 6500K 72W за комплекта /по 36W на крушка/ 7600 лумена
H1, H4, H7 Led Headlight 6500K 72W за комплекта /по 36W на крушка/ 8000 лумена
H1, H4, H7 D2 Gold 6500K 80W за комплекта /по 40W на крушка/ 8800 лумена
H1, H4, H7 P7 6500K 88W за комплекта /по 44W на крушка/ 8800 лумена

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Silane Guard – Японско Течно Стъкло за Защита на Автомобили“

24/7 ПОМОЩ! ПОРЪЧАЙ СЕГА
error: Съдържанието е защитено !!